diaforetikoi

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επισήμανση για το Μηχανογραφικό

Surrealism. Surrealists artists. Island
 Επισημάνσεις:
-Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από 16-6-2011 ως 23-6-2011.
-Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει  από17-6-2011 ως και 28-6-2011. Οι υποψήφιοι με το 10% θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ  και θα οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσα στις ίδιες προθεσμίες.
-Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας και χωρίς την υποβολή δικαιολογητικών.
Ο υποψήφιος μπορεί πλέον, με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που παραλαμβάνει από το σχολείο , μέσω διαδικτύου να επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.minedu.gov.gr, για να υποβάλει – οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο όταν αισθάνεται ότι έχει κάνει τις τελικές του επιλογές και είναι έτοιμος να τις οριστικοποιήσει.
Δίνεται όμως η δυνατότητα σε όσους υποψηφίους που, για οποιονδήποτε λόγο επιλέξουν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στο Λύκειό τους, χρήσης των Η/Υ του Λυκείου, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή ζητήσουν από τους καθηγητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου